Творожне печиво — мій улюблений смаколик ще з дитинства


Творожне печиво — це смак, добре знайомий усім з дитинства, і жодне маназинне печиво не зможе його замінити. Редакція Популярне пропонує один з найпростіших рецептів м’якого і смачного печива, яке люблять і дорослі, і малюки.

Печиво з сиру сподобається і дорослим і дітям. Особливо воно смачно з чашкою молока. Це найідеальніший і перевірений рецепт сирного печива. Спробуйте і ви!

Творожне печиво

Інгредієнти

  • творог – 250 г;
  • масло вершкове – 80 г;
  • цукор – 2 ст.л;
  • борошно – 200 г;
  • розпушувач – 1 ч.л;
  • сіль — щіпка;
  • кориця.

Приготування

1. Змішуємо розм’якшене вершкове масло з цукром, сіллю, сиром і вимішуємо лопаткою або вінчиком до однорідності.

2. Додаємо просіяне борошно і розпушувач. Вимішуємо м’яке і гладке тісто. Кладемо в пакет і відправляємо в холодильник на 30 хвилин.

3. Робочу поверхню посипаємо борошном, викладаємо тісто, ділимо на 2 частини.

4. Кожну розгортаємо в тонкий пласт і ріжемо на неширокі смужки, посипаємо цукром і корицею.

5. Скачуємо в крученики (рулетики)

6. Деко застеляємо пергаментом і викладаємо печиво.

7. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо близько 30 хвилин.

8. Готове печиво посипаємо цукровою пудрою.

Можеш подивитись відео, як робити все правильно та почергово (увага: відео російською мовою!).

Найсмачніше печиво до чаю готове! Тісто за цим рецептом виходить тонке, пластичне, легко розкочується до дуже тонкого шару. Печиво виходить хрустке, соковита начинка і дуже гарний презентабельний вигляд.

Раніше ми розповідали про можливі помилки у приготуванні бісквіта.

Та говорили про те, як приготувати французьке тісто.

Твоє враження від прочитаного

Злий Злий
0
Злий
Мило Мило
0
Мило
Фігня Фігня
0
Фігня
Химерний Химерний
0
Химерний
Подобається Подобається
2
Подобається
О боже О боже
0
О боже
Круто Круто
1
Круто
Що за! Що за!
1
Що за!

Коментар 0

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Творожне печиво — мій улюблений смаколик ще з дитинства