Творожне печиво — це смак, добре знайомий усім з дитинства, і жодне маназинне печиво не зможе його замінити. Редакція Популярне пропонує один з найпростіших рецептів м’якого і смачного печива, яке люблять і дорослі, і малюки.
Печиво з сиру сподобається і дорослим і дітям. Особливо воно смачно з чашкою молока. Це найідеальніший і перевірений рецепт сирного печива. Спробуйте і ви!
Творожне печиво
Інгредієнти
- творог – 250 г;
- масло вершкове – 80 г;
- цукор – 2 ст.л;
- борошно – 200 г;
- розпушувач – 1 ч.л;
- сіль — щіпка;
- кориця.
Приготування
1. Змішуємо розм’якшене вершкове масло з цукром, сіллю, сиром і вимішуємо лопаткою або вінчиком до однорідності.
2. Додаємо просіяне борошно і розпушувач. Вимішуємо м’яке і гладке тісто. Кладемо в пакет і відправляємо в холодильник на 30 хвилин.
3. Робочу поверхню посипаємо борошном, викладаємо тісто, ділимо на 2 частини.
4. Кожну розгортаємо в тонкий пласт і ріжемо на неширокі смужки, посипаємо цукром і корицею.
5. Скачуємо в крученики (рулетики)
6. Деко застеляємо пергаментом і викладаємо печиво.
7. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо близько 30 хвилин.
8. Готове печиво посипаємо цукровою пудрою.
Можеш подивитись відео, як робити все правильно та почергово (увага: відео російською мовою!).
Найсмачніше печиво до чаю готове! Тісто за цим рецептом виходить тонке, пластичне, легко розкочується до дуже тонкого шару. Печиво виходить хрустке, соковита начинка і дуже гарний презентабельний вигляд.
Раніше ми розповідали про можливі помилки у приготуванні бісквіта.
Та говорили про те, як приготувати французьке тісто.
Коментар 0