Ніколи ще не їла такої смачної капусти. Крутий рецепт!


Тушкована капуста – популярна, корисна та апетитна страва. Один з головних секретів, завдяки чому вона виходить надзвичайно смачною, – достатня кількість тваринних чи рослинних жирів плюс правильний баланс спецій, що надають аромат та гостроту.

Тушковану капусту часто подають з вареною картоплею чи рисом. «Популярне» пропонує класичний рецепт цієї страви з м’ясом, але з однією невеличкою хитрістю – підсмаженою картоплею.

Інгредієнти

– 1 голівка білокачанної капусти
– 4 картоплини
– 3 морквини
– 1 цибуля
– 300 г яловичини
– 3 зубчики часнику
– 1 лавровий листок
– 3 склянки води
– 3 ст. л. вершкової олії
– 5 ст. л. соняшникової олії
– 2 ст. л. оцету
– 2 ст. л. цукру
– сіль, перець, петрушка, кріп – за смаком.

Приготування

1. Цибулю та картоплю наріж крупними шматочками, моркву натри на терці, подрібни часник та пошинкуй капусту.

2. На олії по черзі обсмаж цибулю, моркву, картоплю та капусту. Всі овочі склади у глибоку каструлю або казанок.

3. М’ясо наріж шматочками, підсмаж та додай до овочів.

4. У воду додай часник, лавровий лист, оцет, сіль та цукор. Цією сумішшю залий м’ясо з овочами, додай вершкову олію. Протягом години тушкуй все на маленькому вогні. Подавай, прикрасивши зеленню.

Капусту з м’ясом можна приготувати також у мультиварці. Для підсмажування інгредієнтів використовуй режим випікання, а потім тушкуй їх півтори години.

Сподіваємось, тобі сподобалась страва. Ділись рецептом з друзями!

Твоє враження від прочитаного

Злий Злий
0
Злий
Мило Мило
0
Мило
Фігня Фігня
0
Фігня
Химерний Химерний
0
Химерний
Подобається Подобається
0
Подобається
О боже О боже
0
О боже
Круто Круто
0
Круто
Що за! Що за!
0
Що за!
Kate

Коментар 0

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Ніколи ще не їла такої смачної капусти. Крутий рецепт!