10 нестандартних способів використання крохмалю в кулінарії
Ми в редакції впевнені, що вправні господині навіть зі звичайних продуктів творять на кухні справжні чудеса. Часто так трапляється, що знайомі і звичайні речі відкриваються...
Ми в редакції впевнені, що вправні господині навіть зі звичайних продуктів творять на кухні справжні чудеса. Часто так трапляється, що знайомі і звичайні речі відкриваються...
«Клубочки ниток» – саме та страва, яку не соромно подати як на святковий стіл, так і просто на вечерю. Коли котлети вже дуже приїлися, а...
Для тих, хто шукає рецепт ошатного салату на святковий стіл з ананасами та куркою, пропонуємо цей варіант. Тут дуже цікаве поєднання продуктів – крім ананасів...
Щойно мова йде про застілля, всі господині починать ламати голову, що ще цікавого приготувати. Салат з м’ясом і перцем готується всього за 10 хвилин, але...
Історія українського льотчика Івана Даценка, на перший погляд, може видатися фантастичною, аж надто багато в ній загадок. Герой радянської авіації не повернувся назад в один...
Відома в Україні кондитерка Анастасія Штапенко — гуру випічки. Вона багато експериментує і навчає свою публіку премудростям пекарського справи — навіть тих, хто вважає, що...
Листкове тісто, соковите м’ясо, багато сиру — що може бути краще для наших демонів гедонізму, особливо коли це все про одну страву. Сірий ранок похмурого...
Хто ж вона, ця обраниця, муза поета? Ще зі студентських літ приятелював Василь зі Станіславом Буряченком, потім разом працювали у «Черкаській правді» і… обоє закохалися...
Французьке тісто (за часів СССР його ще називали так званим “хрущовським”) господині люблять за свою універсальність. З нього можна робити пироги, круасани, булочки. Начинка, по...
Ми живемо в час, коли все стало дуже зручним. Те, що ми використовуємо в побуті, продумано до найдрібніших деталей. Дизайнери працюють над тим, щоб речі...