1

Вперше спробувала спекти паску «Краффін». Тепер інші навіть не пробую!

Нам в редакції здається, що цьогоріч на свято Великодня рецепт цієї паски буде справжнім хітом кулінарії! Мова іде про незвичну паску «Краффін», що викладається шарами....

2

Олександрійське тісто для паски — просто бомба. Печу щороку, рецепт перевірений

Майже у кожної української родини є традиція: напередодні світлого свята Великодня пекти паски. Рецепт дістався нам від прабабусі, і він просто бездоганний. Випічка виходить пишною,...

4

«Секретна паска» від Дарії Цвек: рецепт, який заходить на ура

Колись, у радянські часи, Дарію Цвек називали «чарівницею кулінарії» і «художником кулінарного жанру». Будучи впевненою у власних силах і здібностях, вона частенько казала про себе:...

5

Як правильно пекти пасочки в паперових формах

Як правильно пекти паски в паперових формах – цей важливий аспект господині часто не беруть до уваги, але ж від цього залежить кінцевий результат приготування...

6

Судді сказали йому: «Сяяти ти не будеш…» Сьогодні Монатік збирає стадіони.

Сьогодні ім’я MONATIK на пострадянському просторі не чув хіба що глухий. Багато хто думає, що це вдалий сценічний псевдонім, але насправді Монатік – справжнє прізвище...

7

Рецепт біксвіту на лимонаді: таким високим він ще не був ніколи

Повітряний, ніжний, такий смачний! Бісквіт – основа десятків рецептів тортів і тістечок. Ділимось невеликим трюком, з яким у вас вийде дійсно пишний, пружний і ароматний...

8

Фарбуємо яйця на Великдень оригінально: в лушпинні та зеленці

Фарбування яєць цибулевим лушпинням – це давня традиція українців. Але досягти оригінального візерунка на великодніх яйцях можна, додавши трохи зеленки в лушпиння. Ти здивуєшся, але...

9

15 інтимних та ніжних листів Василя Симоненка до дружини.

Хто ж вона, ця обраниця, муза поета? Ще зі студентських літ приятелював Василь зі Станіславом Буряченком, потім разом працювали у «Черкаській правді» і… обоє закохалися...