fbpx

Татарський спосіб приготування макаронів з м’ясом: здивуються всі!


Татарські макарони з м’ясом – це не зовсім рецепт, а, скоріше, технологія приготування багатьох татарських блюд. Справа в тому, що інгредієнти можна легко замінювати, отримуючи в результаті нову страву. Наприклад, замість баранини легко підійде будь-яке інше м’ясо, навіть птиця. Слід тільки регулювати час приготування.

Також експериментувати можна і зі спеціями, додаючи в блюдо ті, які здадуться вам найбільш вдалими. Макарони легко можна замінити крупами або картоплею, отримуючи абсолютно нову страву. .

Інгредієнти:

  • баранячий фарш – 500 г
  • макарони – 400 г
  • цибуля – 1 шт.
  • морква – 1 шт.
  • помідор – 2 шт.
  • петрушка – 1 пучок
  • часник – 3 зубчики
  • олія — за смаком
  • cіль, чорний мелений перець, приправа до м’яса — за смаком

Спосіб приготування:

  • 1.Наріж м’ясо кубиками і порційно додай його на розігріту пательню з олією. Обсмажуй, постійно помішуючи. М’ясо має тушкуватись у власному соку під кришкою.

  • 2. Наріж цибулю і додай її до м’яса, перемішай і через кілька хвилин додай нарізану соломкою моркву. Посоли, поперчи, додай спеції за смаком, перемішай і тушкуй. Якщо м’ясо раптом починає підгорати, додай трохи води.

  • 3. Наріж помідори і додай їх до м’яса, перемішай, накрий кришкою і тушкуй, періодично помішуючи.

  • 4. Дрібно порубай корінь петрушки і додай до вмісту пательні, перемішай. Перевір жорсткість м’яса. Якщо воно вже готове, додай порубані листя петрушки і ввімкни великий огонь.

  • 5. Висип макарони прямо на пательню до соусу, в якому тушкується м’ясо. Якщо вода на пательні закінчиться, додай окріп і тушкуй до готовності макаронів, постійно помішуючи і іноді накриваючи кришкою. Коли макарони з м’ясом будуть готові, додай подрібнений часник і перемішай.

Для приготування татарських макаронів з м’ясом найкраще використовувати макарони з твердих сортів пшениці, а варити все блюдо в ідеалі потрібно в казані. Але якщо такого в господарстві немає, використовуй велику високу пательню або відповідну каструлю.

А ось тут повний рецепт приготування татарських макаорнів з м’ясом, тушкованих в овочевому соусі.

Для нас цей спосіб приготування макаронів став відкриттям. Поділись з друзями, нехай спробують приготувати щось новеньке вдома.

Твоє враження від прочитаного

Злий Злий
0
Злий
Мило Мило
1
Мило
Фігня Фігня
0
Фігня
Химерний Химерний
0
Химерний
Подобається Подобається
3
Подобається
О боже О боже
0
О боже
Круто Круто
2
Круто
Що за! Що за!
0
Що за!

Коментар 0

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Татарський спосіб приготування макаронів з м’ясом: здивуються всі!