Давайте начистоту: багатьох господинь вже нудить від приготування олів’є чи оселедця під шубою на новорічні свята. Як створити в будинку святковий настрій за 15 хвилин, коли ялинка вже прикрашена, а подарунки запаковані? Приготувати салат з печінки тріски з яйцем.
Одразу скажемо: з більш дорогих продуктів в цьому салаті тільки печінка тріски. Причому йти на ринок в рибний відділ необов’язково, печінку можна купити в найближчомусупермаркеті. Решта інгредієнтів прості і доступні.
Ось інструкція з приготування смачного салату з печінки тріски.
Салат з печінкою тріски
Інгредієнти
- 115 г печінки тріски
- 100 г консервованої кукурузки
- 3 яйця
- 100 г твердого сиру
- 1 цибулина
- зелень за смаком
- 1 ст. л. майонезу
- сіль, перець за смаком
Приготування
Цибулю очистити і дуже дрібно порізати. Сир натерти на тертці, яйця відварити і порізати кубиками. Зелень також дрібно нарізати.
Злити зайву рідину з печінки тріски. Багато хто пропускаю консерви через сито.
У зручній ємності розімніть печінку тріски виделкою. Додайте зелень, кукурудзу, подрібнене яйце, дрібно порізану цибулю і сир. Посолити, поперчити за смаком. Гарненько перемішати.
Печінка тріски – досить жирний продукт, тому однієї столової ложки майонезу в якості заправки цілком вистачить. Якщо ви не любите майонез, то можна заправити салат сметаною.
Готовий салат поставити на годину в холодильник. Перед подачею пересипати салат в красиву мисочку і при бажанні прикрасити зеленню.
Щоб детальніше ознайомитися з рецептом, обов’язково подивіться це відео.
Дуже смачний та ніжний салат! Обов’язково приготуйте для своїх рідних на святковий стіл.
Раніше ми публікували рецепт салату Ніжність
А також ділились рецептом салату Стара гавань.
Коментар 0