Щойно мова йде про застілля, всі господині починать ламати голову, що ще цікавого приготувати. Салат з м’ясом і перцем готується всього за 10 хвилин, але смакує усім. Такий салат підійде як в якості святкової закуски, так і на вечерю у будь-який день у вигляді основноъ страви, щоб перетворити
Ми розкажемо, який салат не гірше шашлику зникає зі столу миттєво. М’ясо з перцем – воістину ідеальне поєднання.
Салат з м’ясом та перцем
Інгредієнти
- 0,5 кг свинини
- 1 цибулина
- 1 болгарський перець (краще червоний)
- 2 дольки лимона
- 1-2 ст. л. оцту
- зелень, сіль за смаком
Приготування
1. Лимон вимити і нарізати на невеликі шматочки, бажано у вигляді трикутників. Зверніть увагу, що шкурку з лимонів знімати не потрібно.
2. Цибулину очистити і нарізати тонкими півкільцями. Висипати лимон і цибулю в миску, полити оцтом і відкласти вбік.
3. Обсмажену на олії або запечену в духовці свинину нарізати невеликими скибочками, болгарський перець — кубиками.
4. Перед тим очистити перець від насіння і серцевини. Потім ересипати всі інгредієнти в миску до лимону з цибулею.
5. Зелень дрібно порізати, додати до м’яса. Зазвичай використовують кріп, петрушку або кинзу.
Посолити салат за смаком і все перемішати. До столу подавати салат через 60 хвилин після приготування.
6. Вуаля, апетитний м’ясний салат готовий.
Смачного! Раніше ми публікували рецепт салату “Росолі”.
А також писали, яких помилок допусакаються господині при приготуванні традиційного салату “Мімоза”.
Коментар 0