Салат з м’ясом та перцем, який розлітається зі столу не гірше шашлику


Щойно мова йде про застілля, всі господині починать ламати голову, що ще цікавого приготувати. Салат з м’ясом і перцем готується всього за 10 хвилин, але смакує усім. Такий салат підійде як в якості святкової закуски, так і на вечерю у будь-який день у вигляді основноъ страви, щоб перетворити

Ми розкажемо, який салат не гірше шашлику зникає зі столу миттєво. М’ясо з перцем – воістину ідеальне поєднання.

Салат з м’ясом та перцем

Інгредієнти

  • 0,5 кг свинини
  • 1 цибулина
  • 1 болгарський перець (краще червоний)
  • 2 дольки лимона
  • 1-2 ст. л. оцту
  • зелень, сіль за смаком

Приготування

1. Лимон вимити і нарізати на невеликі шматочки, бажано у вигляді трикутників. Зверніть увагу, що шкурку з лимонів знімати не потрібно.

2. Цибулину очистити і нарізати тонкими півкільцями. Висипати лимон і цибулю в миску, полити оцтом і відкласти вбік.

3. Обсмажену на олії або запечену в духовці свинину нарізати невеликими скибочками, болгарський перець — кубиками.

4. Перед тим очистити перець від насіння і серцевини. Потім ересипати всі інгредієнти в миску до лимону з цибулею.

5. Зелень дрібно порізати, додати до м’яса. Зазвичай використовують кріп, петрушку або кинзу.
Посолити салат за смаком і все перемішати. До столу подавати салат через 60 хвилин після приготування.

6. Вуаля, апетитний м’ясний салат готовий.

Смачного! Раніше ми публікували рецепт салату “Росолі”.

А також писали, яких помилок допусакаються господині при приготуванні традиційного салату “Мімоза”.

Твоє враження від прочитаного

Злий Злий
0
Злий
Мило Мило
0
Мило
Фігня Фігня
0
Фігня
Химерний Химерний
0
Химерний
Подобається Подобається
0
Подобається
О боже О боже
0
О боже
Круто Круто
0
Круто
Що за! Що за!
0
Що за!

Коментар 0

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Салат з м’ясом та перцем, який розлітається зі столу не гірше шашлику