Салат «Лисяча шубка» з оселедцем і печерицями, від якого всі мліють


Що приховує в собі салат з незвичайною назвою «Лисяча шубка»? Він готується з оселедцем, також до складу страви входять печериці, овочі і майонез.

Цей салат – не тільки цікаве поєднання інгредієнтів, а й новий смак. Причому «Лисячу шубку» можна приготувати і з оселедцем, і з скумбрією. В даному варіанті відмінно поєднується риба з грибами.

Гарний помаранчевий колір салату і точна послідовність збалансованих за смаком шарів, дозволяють зі звичайного салату зробити святковий і урочистий варіант.

Салат «Лисяча шубка» з оселедцем

Інгредієнти

  • 1 слабосолоний оселедець
  • 2 невеликих варених картоплини
  • 2 головки ріпчастої цибулі
  • дві великі морквини
  • 300 грам свіжих печериць
  • 3 зварені круто яйця
  • майонез
  • сіль, чорний перець за смаком
  • олія

Приготування

Почистити моркву, натерти її на терці по-корейськи. Потім обсмажити в олії до м’якого стану. Цибулю нарізати тонкими кільцями, а гриби на дрібні шматочки. Між іншим, не варто сильно засмажувати моркву, вона повинна зберегти свою соковитість. Перемішати її, посолити і поперчити за смаком.

Обсмажити цибулю до золотистої скоринки. Після цього до цибулі додаємо гриби і смажимо їх так, щоб вони трохи підрум’янились. Також солимо, перчимо гриби і перемішуємо пару раз під час зажарки.

Взяти філе оселедця і нарізати його на дрібні кубики. Після цього можна починати складати салат. Для формування салату можна використовувати спеціальне кільце, яке потрібно обмотати харчовою плівкою.

Дно форми потрібно змастити олією. Перший шар викладаємо з оселедця, який потрібно трохи змастити майонезом. Потім додаємо цибулю і гриби. Робимо маленьку сіточку з майонезу і поверх натираємо варену картоплю. Картопляюолимо і також змащуємо майонезом, як і попередній шар.

Тепер викладаємо ще один шар і грибів і цибулі, який знову промазуємо майонезом. Потім робимо шар з натертих яєць, додаємо сіточку з майонезу. Останній шар викладаємо з нарізаної моркви.

Салат «Лисяча шубка» з оселедцем стане родзинкою на будь-якому святкового столі Неважливо, що буде за свято – Новий Рік, день народження або вечерю з приводу приємної події.

Твоє враження від прочитаного

Злий Злий
0
Злий
Мило Мило
0
Мило
Фігня Фігня
0
Фігня
Химерний Химерний
0
Химерний
Подобається Подобається
0
Подобається
О боже О боже
1
О боже
Круто Круто
1
Круто
Що за! Що за!
2
Що за!

Коментар 0

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Салат «Лисяча шубка» з оселедцем і печерицями, від якого всі мліють