Салат «Грибна галявина» – надзвичайно смачна страва, яку не соромно поставити на святковий стіл. Салат виглядає дуже вражаюче, так що у твоїх гостей залишиться лише один вихід – бути в захваті.
Варто зазначити, що цей рецепт можна вдосконалити, додавши свої улюблені інгредієнти.
Салат «Грибна галявина»
Інгредієнти
- 500 г маринованих шампіньйонів
- 50 г зелені
- 200 г вареного м’яса (курятина, свинина, яловичина)
- 200 г моркви по-корейськи
- 200 г твердого сиру
- 200 г відвареної картоплі
- 100 г маринованих огірків
- 200 г майонезу
Приготування
Приготувати роз’ємну форму для випічки або велику каструлю. Покласти на дно форми гриби, перевернувши їх капелюшками вниз.
Дрібно нарізати зелень і посипати нею гриби.
Нарізати кубиками відварну картоплю і викласти його поверх зелені і грибів.
Гарненько утрамбувати перші шари салату і змастити їх домашнім майонезом.
Дрібно нарізати огірки, помістити їх поверх картоплі, змастити майонезом.
Нарізати м’ясо кубиками, виклади його в форму рівним шаром і змастити майонезом.
Наступний шар – морква по-корейськи і майонез.
Натерти сир на дрібній тертці, посипати ним салат.
Покласти готовий салат на 2 години в холодильник. Після закінчення зазначеного часу дістати форму з холодильника і перевернути її на блюдо або велику тарілку.
Детальний процес приготування дивись у цьому відео:
Варто витратити трохи часу і приготувати цей поживний салат, щоб святковий стіл запам’ятався всім гостям!
Коментар 0