Колись у східному ресторані наша редакторка спробувала незвичну справу – рибу з тофу. Виявилось, цю страву легко відтворити в домашніх умовах.
Безумовно, секрет цієї страви – в незвичайній технології приготування і пікантному соусі. А суміш гострих перців надає несподіваною пікантності.
Ділимося незвичайним рецептом приготування коропа. До речі, заради експерименту спробуйте замість води додати пиво. Це додасть страві смаку і насиченості. До святкового столу саме те.
Риба з тофу
Інгредієнти
Приготування
1 Очистіть рибу і наріжте порційними шматочками. Додайте трохи солі і імбиру, перемішайте і залиште на 10 хвилин
2 Злегка збийте яйце. Видаліть з риби шматочки імбиру, влийте яйце і всипте кукурудзяний крохмаль. Гарненько перемешайте.
3Наріжте тофу на квадрати середньої величини. Розігрійте на сковороді олію, обсмажте тофу на середньому вогні з двох сторін до золотистої скоринки. Перекладіть шматочки на тарілку.
4 Викладіть на сковороду з олією рибу і обсмажуйте з усіх боків до готовності.
5 Наріжте білу частину зеленої цибулі, імбир і часник. Змішайте інгредієнти і обсмажте їх в олії. Додайте рибу і тофу.
6 Змішайте томатний і соєвий соус, полийте інші інгредієнти, додайте трохи води і тушкуйте хвилин.
7 Наріжте зелений і червоний перець, посипте блюдо і залиште його ще на 2 хвилини.
8. Страву можна подавати на стіл.
Тепер ви знаєте, як приготувати коропа по-новому. У рецепті відразу відчувається східний вплив. Якщо страва виходить дуже гострою для вас, поекспериментуйте з інгредієнтами.
Коментар 0