М’ясні рулети зі свинини, які будуть на кожному столі в Новий рік


Погодьтеся, свинина у нас в Україні вважається ледь не національним надбанням. Воно містить багато вітамінів, мінералів і білків. І хоча свинина засвоюється гірше, ніж яловичина, баранина і більшість інших видів м’яса, завдяки відмінному смаку вона користується величезною популярністю.

Сьогодні пропонуємо тобі рецепт рулетиків зі свинини.

Цю страву дуже легко готувати. Апетитні рулетики прикрасять будь-який стіл, а насичений запах приверне навіть тих, хто байдуже ставиться до м’яса. Фішка страви в рецепті моєї бабусі – наявність маринованих огірочків.

Рулетики зі свинини

Інгредієнти

  • 500 г свинини
  • 120 г твердого сиру
  • 3 мариновані огірки середньої величини
  • 2 ст. л. лимонного соку
  • перець, сіль, спеції за смаком

Приготування

1. Промити і обсушити м’ясо. Нарізати пласкими скибочками, як на відбивні.

2. Відбити кожну скибочку кухонним молотком, потім поперчити. Маринується м’ясо в лимонному соці близько 30 хвилин.

3. Нарізати кожен огірок по довжині на 4 рівні частини. На такі ж шматочки нарізати сир.

4. На кожну скибочку свинини викласти часточку огірка і шматочок сиру. Звернути, щоб вийшов рулетик, скріпити його зубочисткою або простою ниткою. Через довгасту форми такі рулетики в народі називають пальчиками зі свинини.

5. Обсмажити рулетики в олії на сковорідці перед приготуванням в духовці. Це додасть м’ясу ніжності.

6. Покласти рулетики у форму, поставити її в розігріту до 180 градусів духовку і випікати 10-12 хвилин.

Смачні свинячі рулетики готові. Смачного!

Такою закускою не соромно пригостити навіть найдорожчих гостей, особливо якщо вони люблять свинину. М’ясні рулетики з свинини прийнято прикрашати зеленню. Можна урізноманітнити смак за допомогою додавання чорносливу або часточок апельсина.

Взагалі з начинкою пальчиків можна досхочу поекспериментувати. Всередину можна додати все що завгодно:яблука, гриби, шматочок сала, кільця цибулі і чи навіть ягоди. Тут кожен орієнтується на особисті переваги.

Раніше ми давали рецепт м’ясних пальчиків.

А також радили, як приготувати м’ясо по-тайськи.

Твоє враження від прочитаного

Злий Злий
0
Злий
Мило Мило
1
Мило
Фігня Фігня
0
Фігня
Химерний Химерний
1
Химерний
Подобається Подобається
1
Подобається
О боже О боже
0
О боже
Круто Круто
0
Круто
Що за! Що за!
0
Що за!

Коментар 0

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

М’ясні рулети зі свинини, які будуть на кожному столі в Новий рік