fbpx

Тіна Кароль поділилась рецептом сирної паски.


Напередодні Великодня українська співачка Тіна Кароль розповіла про рецепт сирної паски, яку вона готує до свята. Зберігай у закладки!

«Своїм істинним шедевром вважаю сирну паску, рецепт якої мені дістався від мами. Готується вона за традиційним рецептом, але з додаванням горіхів і сухофруктів ».

Рецепт традиційної сирної паски від Тіни Кароль

– 1 кг сиру;
– 1 склянка вершків 10% жирності;
– 5 яєць;
– 2 склянки цукру;
– 1 пачка вершкового масла;
– по 100 г. родзинок, волоських горіхів, цукатів;
– 1 пакетик ванільного цукру;
– цедра 1 лимона.

View this post on Instagram

Тина Кароль: «Своим истинным шедевром считаю творожную пасху, рецепт которой мне достался от мамы. Готовится она по традиционному рецепту, но с добавлением орехов и сухофруктов.» Рецепт традиционной творожной пасхи от Тины Кароль: 1 кг творога, 1 стакан сливок 10% жирности, 5 яиц, 2 стакана сахара, 1 пачка сливочного масла; по 100 г. изюма (лучше светлый), грецких орехов, цукатов; 1 пакетик ванильного сахара, цедра 1 лимона. Отделите желтки от белков и взбейте, добавьте сливки и доведите до кипения на в кастрюле с толстым дном, постоянно помешивая. Пока масса остывает, обжарьте орехи на сухой сковороде, а изюм вымойте и просушите. Натрите цедру одного лимона. В остывшую массу положите творог, сливочное масло и тщательно разотрите. Затем добавьте изюм, цукаты, орехи, лимонную цедру и ванильный сахар и хорошо перемешайте. Смесь выкладывается в форму для пасхи на два слоя влажной марли и ставится в холодильник под гнет на 12 часов. Готовую пасху можно украсить цукатами, глазурью, посыпками. #тинакароль

A post shared by Тина Кароль (@tinakarol_fantina) on

1. Відокрем жовтки від білків і збий, додай вершки і доведи до кипіння в каструлі з товстим дном, постійно помішуючи.

2. Поки маса охолоджується, обсмаж горіхи на сухій сковороді, а родзинки вимий і висуши.

3. Натри цедру одного лимона. У масу поклади сир, вершкове масло і ретельно розітри.

4. Потім додай родзинки, цукати, горіхи, лимонну цедру і ванільний цукор і добре перемішай.

5. Суміш виклади в форму для паски на два шари вологої марлі і став в холодильник на 12 годин.

6. Готову паску можна прикрасити цукатами і глазур’ю.

Як тобі рецепт? Можливо, у тебе є кращий? Тобі ділись ним у коментарях!

Твоє враження від прочитаного

Злий Злий
0
Злий
Мило Мило
0
Мило
Фігня Фігня
0
Фігня
Химерний Химерний
0
Химерний
Подобається Подобається
1
Подобається
О боже О боже
0
О боже
Круто Круто
2
Круто
Що за! Що за!
0
Що за!
Kate

Коментар 0

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Тіна Кароль поділилась рецептом сирної паски.