Сьогодні редакція Популярне розповість, як приготувати рецепт бісквіта для рулету. Це базовий бісквіт, який завжди виходить і відмінно згортається.
Рецепт бісквіту для рулету
Інгредієнти:
- 5 яєчних жовтків;
- сіль 1 г
- цукор 50 г
- борошно 90г
- розпушувач 2 г
- олія 50 г
- молоко 50 г
- білки 5 шт. + 70 грам цукру
Покроковий рецепт бісквіта для рулету:
1. Відокрем 5 жовтків. Білки нам поки не знадобляться.
2. Додай сіль і збивай міксером до пишності. Потім всип 50 грамів цукру. Маса повинна збільшиться. Дуже важливо добре збити жовтки.
3. Окремо збий білки протягом 1 хвилини, потім в три прийоми додай цукор, не перестаючи збивати. Білки повинні бути збиті в пишну стоячу масу.
4. Тепер додай окремо збиті жовтки, перемішай силіконовою лопаткою за годинниковою стрілкою.
5. Додай борошно просіяне з розпушувачем.
Молоко змішай з олією. Додай частину тіста в молоко і перемішай. Тепер об’єднай з рештою тіста.
6. Деко застели папером для випічки, рівномірно розподіли тісто і випікай при 170 градусах 30 хвилин.
7. Переклади гарячий бісквіт на інший папір для випічки і негайно зніми той, на якій випікався.
8. Зроби неглибокі надрізи по всій поверхні бісквіта, не розрізаючи його до кінця.
9. Полий варенням і згорни рулет за допомогою паперу для випічки. Постав його в холодильник на 1 годину.
Щоб краще зрозуміти, як зробити бісквіт для рулету на жовтках, дивись уважно відео:
Цей рецепт бісквіту для рулету на жовтках передається в нашій родині з покоління в покоління. Збережи його в закладках і користуйся ним завжди на здоров’я.
Раніше ми згадували, як приготувати смачний високий губчастий пиріг.
Коментар 0