fbpx

Рецепт бісквіту для рулету на жовтках (виходить як губка)


Сьогодні редакція Популярне розповість, як приготувати рецепт бісквіта для рулету. Це базовий бісквіт, який завжди виходить і відмінно згортається.

Інгредієнти:

  • 5 яєчних жовтків;
  • сіль 1 г
  • цукор 50 г
  • борошно 90г
  • розпушувач 2 г
  • олія 50 г
  • молоко 50 г
  • білки 5 шт. + 70 грам цукру

Покроковий рецепт бісквіта для рулету:

1. Відокрем 5 жовтків. Білки нам поки не знадобляться.

2. Додай сіль і збивай міксером до пишності. Потім всип 50 грамів цукру. Маса повинна збільшиться. Дуже важливо добре збити жовтки.

3. Окремо збий білки протягом 1 хвилини, потім в три прийоми додай цукор, не перестаючи збивати. Білки повинні бути збиті в пишну стоячу масу.

4. Тепер додай окремо збиті жовтки, перемішай силіконовою лопаткою за годинниковою стрілкою.

5. Додай борошно просіяне з розпушувачем.
Молоко змішай з олією. Додай частину тіста в молоко і перемішай. Тепер об’єднай з рештою тіста.

6. Деко застели папером для випічки, рівномірно розподіли тісто і випікай при 170 градусах 30 хвилин.

7. Переклади гарячий бісквіт на інший папір для випічки і негайно зніми той, на якій випікався.

8. Зроби неглибокі надрізи по всій поверхні бісквіта, не розрізаючи його до кінця.

9. Полий варенням і згорни рулет за допомогою паперу для випічки. Постав його в холодильник на 1 годину.

Щоб краще зрозуміти, як зробити бісквіт для рулету на жовтках, дивись уважно відео:

Цей рецепт бісквіту для рулету на жовтках передається в нашій родині з покоління в покоління. Збережи його в закладках і користуйся ним завжди на здоров’я.

Твоє враження від прочитаного

Злий Злий
0
Злий
Мило Мило
0
Мило
Фігня Фігня
0
Фігня
Химерний Химерний
0
Химерний
Подобається Подобається
1
Подобається
О боже О боже
0
О боже
Круто Круто
0
Круто
Що за! Що за!
0
Що за!

Коментар 0

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рецепт бісквіту для рулету на жовтках (виходить як губка)