Морквяно-творожний десерт без випічки і без цукру — моя формула стрункості

Для тих, хто на дієті або ж слідкує за фігурою, ми рекомендуємо приготувати морквяно-творожний десерт. Це легкий торт без цукру, без випічки і без зайвих...

Рецепт м’якого хлібу в духовці «Клубок вовни»: печемо як Великодній кекс

Домашній хлібець (кекс) з натуральних інгредієнтів, спечений з любов’ю, ніколи не зрівняється з магазинним. Ми підібрали відмінний домашній рецепт білого хліба (кекса) в духовці, який...

Рецепт біксвіту на лимонаді: таким високим він ще не був ніколи

Повітряний, ніжний, такий смачний! Бісквіт – основа десятків рецептів тортів і тістечок. Ділимось невеликим трюком, з яким у вас вийде дійсно пишний, пружний і ароматний...

Мегашоколадний вологий пиріг, перед яким не встоїть твоя половинка

Для всіх любителів солоденького розповімо, як приготувати швидкий шоколадний пиріг в духовці. Робиться він легко і просто. Підказка жінкам: особливо цей десерт зацінять чоловіки. Радимо...

Чому актор Леонід Биков називав сина своїм болем, і як Лесь Биков втік з СРСР

Фільм «В бій ідуть одні «старики» з Леонідом Биковим називали одним з кращих фільмів про війну. Але парадокс: реалізовувати всі творчі задуми Бикову не давали....

Як військовий льотчик з Полтавщини став вождем індіанців: загадка долі

Історія українського льотчика Івана Даценка, на перший погляд, може видатися фантастичною, аж надто багато в ній загадок. Герой радянської авіації не повернувся назад в один...

Великий українець Григорій Верьовка, з яким мріяв заспівати Пол Маккартні

Українського диригента і композитора Григорія Верьовку за радянських часів знав весь музичний світ. Хор його імені з 1943 року з тріумфальним успіхом поширював серед мільйонів...

Рецепт львівського сирника від Євгена Клопотенка (з секретним інгредієнтом)

Євген Клопотенко – чи не найвідоміший український кулінар, блогер, який повертає віру у кулінарію навіть тим, хто вважає, що готувати не вміє.   Переглянути цей...

Як правильно замісити французьке тісто

Французьке тісто (за часів СССР його ще називали так званим “хрущовським”) господині люблять за свою універсальність. З нього можна робити пироги, круасани, булочки. Начинка, по...