fbpx

Щось новеньке: французькі макові млинці на молоці, від яких всі мліють


Улюблений сніданок моєї родини – тоненькі млинці. Не лише на Масляну, але й весь рік.

Колись давно по телевізору я побачила рецепт млинців з маком: так заведено їсти у гурманів-французів і вирішила відтворити його по пам’яті. З макових млинців можна зробити смачний млинцевий торт або просто перемазанти їх домашнім сиром.

Ми розповімо розповімо тобі, як приготувати мереживні млинці на молоці з маком максимум за півгодини. Готуються млинці довше, ніж з’їдаються.

Млинці на молоці з маком без соди

Інгредієнти:

3 яйця
150 мл теплої води
250 мл молока
200 г борошна
3 ст. л. цукру
0, 5 ч. л. солі
25 г маку
3 ст. л. олії

Приготування:

1. Налий у глибоку ємність теплу воду і перемішай її з цукром і сіллю.

2. Додай яйця і гарненько збий суміш.

3. Поступово додавай борошно і перемішуй тісто. Стеж, щоб не було грудочок.

4. Додай тепле молоко в тісто і перемішай.

5. Додай олію, поклади мак, і можна гріти сковороду.

6. На розігрітій пательні смаж млинці, поки не підрум’яняться.


Ось як приготувати смачні тонкі млинці на молоці! Їх вистачить, щоб нагодувати всю рідню. Від них буде в захваті і чоловік, і діти, і гостей не соромно такими пригостити.

Твоє враження від прочитаного

Злий Злий
0
Злий
Мило Мило
0
Мило
Фігня Фігня
1
Фігня
Химерний Химерний
0
Химерний
Подобається Подобається
0
Подобається
О боже О боже
0
О боже
Круто Круто
1
Круто
Що за! Що за!
0
Що за!

Коментар 0

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Щось новеньке: французькі макові млинці на молоці, від яких всі мліють