Улюблений сніданок моєї родини – тоненькі млинці. Не лише на Масляну, але й весь рік.
Колись давно по телевізору я побачила рецепт млинців з маком: так заведено їсти у гурманів-французів і вирішила відтворити його по пам’яті. З макових млинців можна зробити смачний млинцевий торт або просто перемазанти їх домашнім сиром.
Млинці за маком на молоці
Ми розповімо розповімо тобі, як приготувати мереживні млинці на молоці з маком максимум за півгодини. Готуються млинці довше, ніж з’їдаються.
Млинці на молоці з маком на молоці
Інгредієнти:
3 яйця
150 мл теплої води
250 мл молока
200 г борошна
3 ст. л. цукру
0, 5 ч. л. солі
25 г маку
3 ст. л. олії
Приготування:
1. Налий у глибоку ємність теплу воду і перемішай її з цукром і сіллю.
2. Додай яйця і гарненько збий суміш.
3. Поступово додавай борошно і перемішуй тісто. Стеж, щоб не було грудочок.
4. Додай тепле молоко в тісто і перемішай.
5. Додай олію, поклади мак, і можна гріти сковороду.
6. На розігрітій пательні смаж млинці, поки не підрум’яняться.
Ось як приготувати смачні тонкі млинці на молоці! Їх вистачить, щоб нагодувати всю рідню. Від них буде в захваті і чоловік, і діти, і гостей не соромно такими пригостити.
Коментар 0