Мариновані томати, що вражають з першої банки (з морквяним листям)


Не знаємо, як у кого, а у нас в редакції влітку одна думка: якби ж можна було їсти томати круглий рік! І тут під шумок ми знайшли незвичний та ідеальний рецепт маринованих помідорів швидкого приготування. Інгредієнтів потрібно дуже мало, а результат виходить смачним і приємним.

Весь секрет у морквяному листі (бадиллі) – з ним ця консервація магічним чином стає ще смачнішою. Записуй нестандартний рецепт консервації помідорів з морквяним бадиллям.

Мариновані помідори з морквяним листям

Інгредієнти

  • помідори
  • 5 л води
  • 20 ст. л. цукру
  • 5 ст. л. солі
  • 350 мл оцту
  • морквяне бадилля
  • перець горошком

Приготування

1. Перш за все потрібно дістати літрові банки та простерилізувати їх в окропі або в мікрохвильовці з невеликою кількістю чистої води. Кришки теж варто ретельно простерилізувати.

2. На дно кожної банки покласти по 3 морквяних листа.

3. Додати перець горошком і щільно викласти помідори в банку.

3

4. Залити вміст банок окропом і дати охолонути.

5. Злити всю воду у велику каструлю, додай сіль, цукор і оцет. Довести розсол до кипіння і знову

6. Закрити банки, переверути і накрий чимось теплим. Дати банкам охолонути протягом 12-16 годин і відправити в комору, до інших консервації.

Ця чудова закуска не раз виручить в холодну пору, коли хочеться якихось овочів, а йти в супермаркет не хочеться зовсім. Крім того, смак маринованих томатів прекрасно поєднується практично з будь-яким гарніром.

Морквяне бадилля дає свою цікаву нотку, тому радимо спробувати цьогоріч закрити пару баночок саме по цьому рецепту.

Твоє враження від прочитаного

Злий Злий
0
Злий
Мило Мило
0
Мило
Фігня Фігня
0
Фігня
Химерний Химерний
0
Химерний
Подобається Подобається
1
Подобається
О боже О боже
0
О боже
Круто Круто
1
Круто
Що за! Що за!
0
Що за!

Коментар 0

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Мариновані томати, що вражають з першої банки (з морквяним листям)