«Курка в снігу»: рецепт соковитої і ніжної курочки


Це досить оригінальна і смачна страва з курячого м’яса. Процес готування не важкий, набір продуктів найпростіший і дешевий. Страву можна готувати як на кожен день, так і зробити святковий варіант.

«Курка в снігу»

Інгредієнти:

  • курячі стегна – 8 шт.
  • яйця – 4 шт.
  • сметана – 150 г
  • гірчиця – 1 ст. л.
  • сік лимона – 1 ч. л.
  • сіль, перець, спеції.

Приготування

Прибираємо кісточки з м’яса, промиваємо і просушуємо паперовими рушниками.

М’ясо солимо і перчимо з усіх боків.

Розігріваємо олію і обсмажуємо до рум’яності з усіх боків близько 30 хвилин.

Викладаємо м’ясо в форму для запікання.

Відокремлюємо білки від жовтків.

Жовтки змішуємо з гірчицею і сметаною, соком лимона, сіллю і перцем. Перемішуємо до однорідності.

Заливаємо цим соусом куряче м’ясо.

Білок солимо і збиваємо міксером до стійкої маси.

Білок викладаємо на куряче м’ясо і розрівнюємо.

Духовку розігріваємо до 180 градусів і запікаємо до рум’яної білка – близько 20 хвилин. Але час готування залежить від вашої духовки.

Стрва відмінно підходить до самих різних гарнірів, як для звичайної вечері, так і для святкового столу. Можна подавати цю курочку з соусами і салатами.

Раніше ми ділились рецептом грузинського курячого супу чихиртма.

А також публікували рецепт гагаузьких пиріжків без яєць.

Твоє враження від прочитаного

Злий Злий
0
Злий
Мило Мило
0
Мило
Фігня Фігня
0
Фігня
Химерний Химерний
0
Химерний
Подобається Подобається
1
Подобається
О боже О боже
0
О боже
Круто Круто
0
Круто
Що за! Що за!
0
Що за!

Коментар 0

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

«Курка в снігу»: рецепт соковитої і ніжної курочки