Курку з овочами по праву можна вважати дієтичним блюдом. Усі нутріціологи та дієтологи радять також запікати її в рукаві. Щоб відійти від класичних рецептів з картоплею та грибами, пропонуємо приготувати стегенця з капустою у рукаві.
Ця страва підійде як для обіду, так і для вечері. Під час запікання капуста просочиться соком курячого м’яса і знайде дуже приємний аромат.
Інгредієнти
- капуста- 1 кг
- курячі ніжки (стегенця) – 4 шт (1 кг)
- морква – 1 шт.
- цибуля – 1-2 шт.
- часник – 1-2 зуб.
- аджика – 1 ч. л.
- олія – 2 ст. л
- вершкове масло – 30 г
- сіль – за смаком
Спосіб приготування:
Ось тут можеш глянути детальний відеорецепт:
Капуста, приготована у рукаві, відрізняється від простої тушкованої. У неї м’якший смак, вона соковита і абсолютно нежирна.
Раніше ми розповідали, як приготувати справжні білоруські картопляні деруни.
Коментар 0