fbpx

Кабачки з фаршем та сиром — королева літніх страв на моєму столі


Одним з найдешевших, але при цьому найсмачніших та найситніших літніх овочів є кабачок. Якщо просто смажити їх на пательні вже остогидло, пропонуємо цікавий рецепт — кабачки з фаршем та сиром в духовці. На приготування страви піде не більше 25 хвилин.

До речі, не обов’язково брати саме ті інгредієнти, які вказані в рецепті. Ти можеш замінювати їх іншими. Наприклад, курячий фарш можна замінити на свинячий, а помідори – на баклажани або солодкий перець.

Інгредієнти:

  • 2 кабачки
  • 250 г курячого фаршу
  • 2 помідори
  • 130 г сиру
  • 1 цибулина
  • перець і сіль за смаком

Приготування:

1 Наріж кабачки кружечками приблизно 1 см завтовшки. Шкірку можна зняти, а можна залишити.

2 За допомогою невеликої чарки, ножа або спеціального пристосування зроби по центру кожного кружечка отвір. Серцевини не викидай, вони ще знадобляться.

3 Дрібно наріж цибулю, додай його в фарш. Серцевини перетри в блендері до стану кашки і теж додай в фарш.

4 Посоли, поперчи, ретельно перемішай. Змасти деко олією.

5 Виклади на нього кабачки і начини їх підготовленим фаршем.

6 Наріж тонкими часточками помідори. Накрий кожен кабачок часточкою помідора.

7 Випікати кабачки слід 25 хвилин в духовці, розігрітій до 200 градусів.

Після цього дістань їх з духовки і посип тертим сиром. Відправ в духовку ще на 10 хвилин.

Кабачки з фаршем та сиром готові, можна подавати на стіл. Не обов’язково брати саме ті інгредієнти, які вказані в рецепті. Ти можеш замінювати їх іншими. Наприклад, курячий фарш можна замінити на свинячий, а помідори – на баклажани або солодкий перець.

Ось що мождна приготувати, коли немає сил смажити кабачки. Не бійся експериментувати, і у тебе вийде приголомшлива літня страва.

Твоє враження від прочитаного

Злий Злий
0
Злий
Мило Мило
0
Мило
Фігня Фігня
1
Фігня
Химерний Химерний
0
Химерний
Подобається Подобається
1
Подобається
О боже О боже
0
О боже
Круто Круто
0
Круто
Що за! Що за!
0
Що за!

Коментар 0

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Кабачки з фаршем та сиром — королева літніх страв на моєму столі