Гречка по-купецькому: їстимуть навіть ті, хто її на дух не переносять


Гречка як недорога, ситна і корисна крупа — справжня королева на наших столах. Єдиний недолік, що гречка багатьом приїдається, але навіть це можна поправити.

Пропонуємо спробувати приготувати гречку за цим унікальним рецептом, і ви порадуєте своїх новим незвичайним смаком звичного страви.

Перевірено: таку гречку з задоволенням їдять навіть ті, хто її ніколи не любив. Спробуйте приготувати гречку по-купецькому з фаршем.

Гречка по-купецькому з фаршем

Інгредієнти

  • 300 г м’ясного фаршу
  • 150 г гречаної крупи
  • 1 цибулина
  • 1 морква
  • 2 зубчики часнику
  • 2 ст. л. томатної пасти
  • 3 ст. л. олії
  • лавровий лист за смаком

Приготування

Промити і просушити гречку на сковороді, попередньо змащену маслом.

Дрібно нарізати цибулю, обсмажити її з фаршем і тертою морквою.

Додати до овочів томатну пасту і добре перемішати.

Після цього додати гречку і залити окропом, щоб гречка була злегка прикрита водою.

Поперчити, посолити, туші під кришкою на повільному вогні.

У готову вже гречку додати дрібно нарізаний часник, все перемішати. Можна додати лавровий лист і зелень.

Гречка по купецькому на сковороді готова. Смачного!

Повний відеорецепт можна дивитись тут:

Обов’язково рекомендуємо поділитись рецептом друзям, вони будуть в захваті! Процес нагадує приготування плову. Каша виходить розсипчастою, а фарш ніжним і соковитим. Це ароматна, смачна і дуже ситна страва не соромно подати навіть на святковий стіл.

Дивно, але гречану крупу, недорогу і корисну, вживають в їжу тільки деякі народи.

Раніше ми говорили про лимонний пиріг на кефірі.

А також давали рецепт котлет у духовці.

Твоє враження від прочитаного

Злий Злий
0
Злий
Мило Мило
0
Мило
Фігня Фігня
0
Фігня
Химерний Химерний
1
Химерний
Подобається Подобається
4
Подобається
О боже О боже
0
О боже
Круто Круто
0
Круто
Що за! Що за!
0
Що за!

Коментар 0

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Гречка по-купецькому: їстимуть навіть ті, хто її на дух не переносять