1

«Секретна паска» від Дарії Цвек: рецепт, який заходить на ура

Колись, у радянські часи, Дарію Цвек називали «чарівницею кулінарії» і «художником кулінарного жанру». Будучи впевненою у власних силах і здібностях, вона частенько казала про себе:...

2

Судді сказали йому: «Сяяти ти не будеш…» Сьогодні Монатік збирає стадіони.

Сьогодні ім’я MONATIK на пострадянському просторі не чув хіба що глухий. Багато хто думає, що це вдалий сценічний псевдонім, але насправді Монатік – справжнє прізвище...

3

Вперше спробувала спекти паску «Краффін». Тепер інші навіть не пробую!

Нам в редакції здається, що цьогоріч на свято Великодня рецепт цієї паски буде справжнім хітом кулінарії! Мова іде про незвичну паску «Краффін», що викладається шарами....

4

Олександрійське тісто для паски — просто бомба. Печу щороку, рецепт перевірений

Майже у кожної української родини є традиція: напередодні світлого свята Великодня пекти паски. Рецепт дістався нам від прабабусі, і він просто бездоганний. Випічка виходить пишною,...

5

Як правильно пекти пасочки в паперових формах

Як правильно пекти паски в паперових формах – цей важливий аспект господині часто не беруть до уваги, але ж від цього залежить кінцевий результат приготування...