Коли мова йде про заморожене м’ясо, багато господинь надають перевагу зберігати його у вигляді фаршу: його і розморозити швидше, і страви виходять апетитнішими. З фаршу виходять дуже смачні котлети, його ж можна використовувати як начинку для пиріжків та чебуреків.
А як щодо страви, де фарш не буде просто начинкою? Ми якраз знайшли рецепт м’ясних гніздечок з вершковим наповнювачем. Готуються вони навіть швидше, ніж котлети, адже їх не потрібно підсмажувати на сковорідці: достатньо помістити у духовку та трохи почекати.
Гнізда з фаршу з сиром
Інгредієнти:
– 800 г фаршу за свинини
– 300 г фаршу з курятини
– 1 голівка цибулі
– 200 мл молока
– 70 г хліба
– 200 мл сметани
– 150 г твердого сиру
– 2 яйця
– сіль, чорний мелений перець, кріп – за смаком.
Приготування
1. Змішай 2 види фаршу, додай подрібнену цибулю.
2. Хліб замочи у молоці, відіжми та додай у фарш. Залишки молока долий у фарш, посип масу сіллю та перцем.
3. Сформуй з фаршу кульки спочатку розміром з яблуко, а потім гнізда, виклади їх на змащене олією деко.
4. Сир натри на тертці, змішай зі сметаною, яйцями і подрібненим кропом.
5. Розподіли начинку по гніздам і відправ страву у розігріту до 200 градусів духовку на 25-30 хвилин.
Обов’язково збережи рецепт у закладках і ділись своїми враженнями від приготування у коментарях. Смачного!
Раніше ми ділились рецептом гарбузового чізкейку.
Та розповідали, як приготувати високий губчатий пиріг.
Коментар 0