Як приготувати гнізда з фаршу з сиром


Коли мова йде про заморожене м’ясо, багато господинь надають перевагу зберігати його у вигляді фаршу: його і розморозити швидше, і страви виходять апетитнішими. З фаршу виходять дуже смачні котлети, його ж можна використовувати як начинку для пиріжків та чебуреків.

А як щодо страви, де фарш не буде просто начинкою? Ми якраз знайшли рецепт м’ясних гніздечок з вершковим наповнювачем. Готуються вони навіть швидше, ніж котлети, адже їх не потрібно підсмажувати на сковорідці: достатньо помістити у духовку та трохи почекати.

Інгредієнти:
– 800 г фаршу за свинини
– 300 г фаршу з курятини
– 1 голівка цибулі
– 200 мл молока
– 70 г хліба
– 200 мл сметани
– 150 г твердого сиру
– 2 яйця
– сіль, чорний мелений перець, кріп – за смаком.
Приготування
1. Змішай 2 види фаршу, додай подрібнену цибулю.

2. Хліб замочи у молоці, відіжми та додай у фарш. Залишки молока долий у фарш, посип масу сіллю та перцем.

3. Сформуй з фаршу кульки спочатку розміром з яблуко, а потім гнізда, виклади їх на змащене олією деко.

4. Сир натри на тертці, змішай зі сметаною, яйцями і подрібненим кропом.

5. Розподіли начинку по гніздам і відправ страву у розігріту до 200 градусів духовку на 25-30 хвилин.

Обов’язково збережи рецепт у закладках і ділись своїми враженнями від приготування у коментарях. Смачного!

Твоє враження від прочитаного

Злий Злий
0
Злий
Мило Мило
1
Мило
Фігня Фігня
1
Фігня
Химерний Химерний
0
Химерний
Подобається Подобається
8
Подобається
О боже О боже
0
О боже
Круто Круто
1
Круто
Що за! Що за!
1
Що за!
Kate

Коментар 0

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Як приготувати гнізда з фаршу з сиром