Як приготувати ідеальну глазур для паски (секрет — у правильних пропорціях)


Напередолдні Викодня кожна господиня мріє, аби пасочка вийшла і пишною, і смачною, і ошатною, адже це один з головних символів свята. Цукрова біла глазур на пасці – це не тільки прикраса, вона має і сакральний сенс: означає чисті помисли тих, хто буде заломлювати цей хліб.

Господині часто стикаються з певними проблемами при приготуванні білкової глазурі: то білки не збиваються як слід, то тече, то щось не застигає. Ми вибрали найвдаліший рецепт глазурі для паски і поспішаємо поділитися ним з тобою.

Інгредієнти:

Яєчні білки 1 шт.
Цукрова пудра 200-250 г
Лимонний сік 1-2 ч. л.

Приготування:

1. У глибокій мисці збий виделкою яєчний білок до появи піни. Додай половину вказаної кількості цукрової пудри і перемішай.

2. Влий лимонний сік (для отримання красивого білого кольору).

3. Порціями досип решту цукрової пудри, не перестаючи розмішувати виделкою або за допомогою міксера на невисокій швидкості. Можеш додати харчовий барвник.

4. Нанеси глазур на трохи охолонувші, але ще гарячі пасочки.

Ось і весь секрет! Глазур виходить відмінної консистенції: не тече, не кришиться, тримається просто чудово.

Спробуй приготувати глазур за цим рептом, чекаємо твоїх відгуків.

Щодо тіста на паску, то рекломендуємо тобі олександрійське класичне тісто. А також можеш спробувати приготувати паску по-запорізьки.


Подобається публікація? Тоді поділись нею з друзями у соцмережах!

-7
-7 points

Твоє враження від прочитаного

Злий Злий
0
Злий
Мило Мило
1
Мило
Фігня Фігня
0
Фігня
Химерний Химерний
1
Химерний
Подобається Подобається
6
Подобається
О боже О боже
2
О боже
Круто Круто
3
Круто
Що за! Що за!
5
Що за!

Коментар 0

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Як приготувати ідеальну глазур для паски (секрет — у правильних пропорціях)