Гарбузовий чізкейк з вершками. Райська насолода!


Цей вершковий чізкейк замінює традиційний гарбузовий пиріг. Він легкий і водночас дуже смачний.
Нагрій духовку до 170 градусів.

Перетри печиво в дрібний порошок. Розтопи масло на повільному вогні, вмішай туди крихти та цедру лимона.

Інгредієнти

• Галетне печиво – 225 г
• Вершкове масло – 60 г
• Лимон – сік і цедра
• Гарбузове пюре (приготовлене на пару чи в духовці) – 340 г
• Цукрова пудра – 225 г
• Вершковий сир – 450 г
• Мелена кориця – 1 ч. ложка
• Тертий мускатний горіх – пів чайної ложки
• Яйця – 4 шт.
• Жирні вершки – 90 мл

Приготування

1. Змасти олією форму для випікання діаметром 25 см або вистели дно спеціальним папером. Утрамбуй на дні та стінках форми суміш з крихт.

2. Змішай вершковий сир, м’якуш гарбуза, цукор, корицю та мускатний горіх до однорідності. Збий яйця і додай у гарбузову суміш. Можеш додати цукру на свій смак, якщо любиш більш солодкі страви.

3. Виклади суміш у форму і випікай в духовці протягом 90 хвилин. Верхівка має стати твердою, а низ залишатися трохи м’яким.

4. Дістань чізкейк з духовки та дай йому охолонути у формі. Тоді дістань його з форми та вистуди в холодильнику.

5. Перед подачею збий вершки з цукровою пудрою та лимонним соком. Подавай чізкейк охолодженим та зі збитими вершками.

Смачного! І не забудь поділитися рецептом з подружками!

Твоє враження від прочитаного

Злий Злий
0
Злий
Мило Мило
0
Мило
Фігня Фігня
0
Фігня
Химерний Химерний
0
Химерний
Подобається Подобається
2
Подобається
О боже О боже
0
О боже
Круто Круто
0
Круто
Що за! Що за!
0
Що за!
Kate

Коментар 0

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Гарбузовий чізкейк з вершками. Райська насолода!