Приголомшливий обід або вечеря на сковороді з простих продуктів


Сьогодні редакція “Популярне” публікує рецепт смачних фаршированих пиріжків з картоплею на сковороді, які можна подавати з різними соусами і сметаною.

Для приготування вам будуть потрібні дуже прості інгредієнти, до того ж, це не займе багато часу.

Фаршировані пиріжки з картоплею

Інгредієнти

  • 400 г борошна
  • щіпка солі
  • 1 яйце
  • 1 цибулина
  • 1 морквина
  • 3 картоплини
  • 1 ст л томатної пасти
  • сіль та перець за смаком.
  • Для начинки

  • 500 г фаршу (будь-якого)
  • 1 цибулина
  • сіль, перець, спеції за смаком.
  • Приготування

    Борошно змішати з сіллю, додати яйце і воду, вимішати тісто – маса повинна бути м’якою і податливою. Укласти в пакет і залишити на 15 хвилин.

    Фарш заправити дрібно різаним цибулею, рубаною зеленню, сіллю, перцем і різними спеціями.

    Тісто розгортаємо на робочій поверхні, присипаної борошном в великий пласт і розрізаємо його на 2 частини.

    Кожну змащуємо фаршем і скручуємо в рулет.44

    Кожен рулет розрізаємо на порційні шматочки.

    Розігріваємо олію і обсмажуємо кубики цибулі і терту моркву, потім додаємо томатну пасту і воду, картопля, розрізаний скибочками.

    Зверху викладаємо наші пиріжки, наливаємо воду і тушкуємо все на середньому вогні протягом 30-40 хвилин.

    Це дуже ситна і універсальна страва, яке ви можете доповнювати і своїми продуктами, наприклад, грибами, сиром тощо.

    Твоє враження від прочитаного

    Злий Злий
    0
    Злий
    Мило Мило
    0
    Мило
    Фігня Фігня
    0
    Фігня
    Химерний Химерний
    0
    Химерний
    Подобається Подобається
    3
    Подобається
    О боже О боже
    0
    О боже
    Круто Круто
    0
    Круто
    Що за! Що за!
    0
    Що за!

    Коментар 0

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Приголомшливий обід або вечеря на сковороді з простих продуктів